søndag den 4. august 2013

Missippi Mudpie - den tungeste chokoladekage, jeg nogensinde har smagt!

Her i sommerferien har vi lavet om i haven, og i den forbindelse har vi haft nogen søde mennesker til at hjælpe os. En af dagene blev de forkæles med Brødrene Prices Missippi Mudpie. Opskriften finder du her.




Jeg skiftede Pecanødderne i kagen ud med valnødder, og de fungerede rigtig fint.

Derudover puttede jeg krokant i toppingen i stedet for nødder.

Kagen var helt outstanding -tung som bare pokker, men lækker til en god vaniljeis.

Jeg vil anbefale at lade kagen stå på køl en nat før servering - den blev meget bedre af det og meget nemmere at skære af.

Kagen som sådan er en tung, klæg chokoladekage, der først bages alene, og derefter bages med skumfiduser på. Når kagen er afkølet smøres den med en meget cremet topping, der både indeholder smør, fløde og chokolade.
Absolut en bombe, tung og smagfuld. Første dag er den lidt til den kvalme side, men efter en nat på køl, er den helt fantastisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar