mandag den 15. juli 2013

Eton Mess - en fantastisk rabarberdessert

Som jeg skrev i blogindlægget i går, blev der lavet flere forskellige rabarberdesserter og kager på vores sommerhustur.



Eton Mess er en engelsk dessert, der normalt laves på jordbær og fløde, der rodes sammen med marengs.

Min version blev lavet med hjemmesyltede rabarbere, rigtig god vaniljeis, chokolademarengs og cremefraise -og hvilken oplevelse!
Den syrlige rabarber sammen med fed creme fraise, hvinende sød marengs og en god, smagfuld vaniljeis

Til 6 portioner skal du bruge følgende:

1 portion syltede rabarbere
2 store chokolademarengs købt ved bageren
250 ml. creme fraise 18%
1 pakke god vaniljeis (ca. 1 liter)

Isen hakkes i stykker, marengsen knuses, og det hele røres sammen med rabarber og creme fraise i en stor pærevælling og deles ud på tallerkner. Pynt med lidt rabarber og marengs på toppen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar