onsdag den 24. juli 2013

Små vaniljeprikkede kager med citron

Har man små siliconeforme til fyldt chokolade stående, kan disse sagtens bruges til at lave små fine kager i. Man skal bare huske at reducere bagetiden lidt.




Jeg lavede disse små citronkager en eftermiddag, vi fik gæster, og de blev små, fine og lækre.


 

 
Du skal bruge:
 
3 æg
120 g sukker
3 spsk. citronsaft
Skal af 1 stor økocitron
150 g mel
120 g smeltet smør
1 tsk. bagepulver
Korn fra 1 vaniljestang
 
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Tilsæt citronsaft og skal.
Bland mel, bagepulver, sukker og korn fra 1 vaniljestang og vend det i æggeblandingen.
Tilsæt til sidst den afkølede smeltede smør og pisk det hele godt sammen.
 
Puttes i de små forme og bages ca. 10 minutter ved 180 grader.
 
Pynt med hvid chokolade og frysetørrede bær
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar