fredag den 19. juli 2013

Rabarbercrumble med muscovadosukker


De sidste syltede rabarbere, blev brugt til en lun rabarbercrumble - altså rabarbere i bunden og så en smuldredej ovenpå. Jeg brugte moscovadosukker i stedet for almindeligt, og det gav en lækker karamelliseret smag. Der kan også bruges havregryn i stedet for noget af melet. 

Du skal bruge:

1 portion Syltede rabarbere
125 g smør
125 g moscovadosukker
125 g mel
100 g hvid chokolade
1 håndfuld mandelsplitter

De syltede rabarbere lægges i bunden af et ildfast fad.
Smørret skæres i små stykker, og æltes med fingrene sammen med sukker og mel.
Det skal blive til en ensartet masse.
Massen smuldres ovenpå rabarberne. Chokoladen hakkes groft og drysses ovenpå sammen med mandelsplitter.
Bages 20-25 minutter ved 180 grader. (til den er gylden).

Serveres lun med creme fraise eller flødeskum


Ingen kommentarer:

Send en kommentar