Denne version er med hvid chokolade og frysetørret hindbær - en rigtig lækker kombination.
Til en bradepande på 20 x 25 cm.:
100 g. smør
80 g. brun farin
1 tsk. honning
250 g havregryn
150 g. kondenseret mælk
Ca. 100 g. hvid chokolade
Frysetørret hindbær efter behov.
Smelt smør, farin og honning. Tag gryden af varmen og rør havregryn i. Rør derefter kondenseret mælk i.
Lad blandingen køle lidt ned og bland derefter de valgte ingredienser i massen. Her er chokoladen hakket groft, og hindbærrene bare drysset i som de er.
Massen hældes i en bradepande beklædt med bagepapir og bages ved ca. 200 grader ca. 15 min. Tjek løbende - den skal blive lysebrun, men ikke mere end det.
Kagen skæres ud i barer, når den er kølet lidt ned.
Man kan bruge lige det man har i skabet. For eksempel mørk chokolade, kokos, tørret frugt, nødder eller kerner.
Rigtig god weekend:-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar